Hendrik-Ido-Ambacht

Coaching in Hendrik-Ido-Ambacht

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende coachings mogelijkheden in Hendrik-Ido-Ambacht. Uiteraard kun je ook bij mij terecht voor coaching, maar wellicht past jouw vraag beter bij een andere coach. Vandaar een overzicht van de verschillende alternatieven in Hendrik-Ido-Ambacht als het gaat om coaching!

Als je meer wilt weten over wat coaching is, en hoe zich dat bijvoorbeeld verhoudt tot counseling en psychotherapie, dan kun je daar  hier meer over lezen. Daar vind je ook meer over hoe ik mijn coaching gesprekken insteek.

Hieronder volgen verschillende coaches en instellingen op het gebied van persoonlijke groei. Helemaal onderaan heb ik een aparte sectie voor jongerencoaching en kindertherapie/begeleiding.

Coaches in Hendrik-Ido-Ambacht

Willem Mulder

Mijn doelgroep richt zich op personen tussen de 20 en 40 jaar met uitdagingen rondom identiteit, geluk, energie en zingeving. Dat betekent dat ik mensen help naar een leven met meer energie, geluk en diepgang.

Bij particuliere coaching beginnen we met een persoonlijke kennismaking, waarna we samen je doelen formuleren en een strategie uitstippelen om die doelen zo effectief mogelijk te behalen. Dat gebeurt middels een gestructureerd traject waarin onder andere gesprekken, oefeningen en opdrachten aan bod komen.

Op zakelijk gebied bied ik dienstverlening als coach, trainer of spreker.

De Jong coaching & counseling

Simon de Jong richt zich op life coaching, psychosociale counseling en interkerkelijke pastorale counseling. Belangrijk daarbij is toegankelijkheid en de menselijke factor.

Elk coaching en counseling traject begint met een gratis intake en eindigt met een persoonlijk actieplan en eventueel een extra ondersteunende sessie. De meeste trajecten bestaan uit 6 tot 8 sessies (incl. intake)

Ga naar de website

Boot Psychologie

Talitha Boot is een psycholoog met als missie om samen op weg te gaan naar herstel. Dit gebeurt door meer inzicht te krijgen in de factoren die de klachten in stand houden. Het doel is om negatieve vicieuze cirkels te doorbreken.

Ga naar de website

JobUp

JobUp biedt coaching aan voor mensen die in hun werk vast dreigen te lopen of al vastgelopen zijn. De coaching is erop gericht om mensen in hun kracht te zetten en passend werk te vinden, waarbij de focus ligt op de mogelijkheden van mensen en niet op de beperkingen.

Ga naar de website

Operando Talent

Operando Talent ondersteunt organisaties op het gebied van HRM. Het doel is om medewerkers te coachen, begeleiden, stimuleren en motiveren om met plezier aan het werk te blijven en gebruik te maken van hun unieke kwaliteiten en competenties.

Ga naar de website

SUM

SUM richt zich op activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij staat de persoon zelf centraal en gaat het erom jezelf te leren kennen en werkelijk jezelf te kunnen zijn.

Ga naar de website

Mental & Life Coach Marlies de Haan

Marlies wil mensen helpen om de balans te vinden, de balans die nodig is voor organisatie en/of de persoon zelf. De M staat daarbij voor Mental Coach, Mindfit Teacher, Mindset en Missie. Via 'Het is tijd voor jou' biedt Marlies specifieke coaching voor vrouwen. Er wordt gezocht naar meer rust, structuur, energie en vrijheid.

Ga naar de website

Global Balance Consultancy

Global balance organiseert opleidingen en trainingen vanuit het idee dat ieder mens behoefte heeft aan groei, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Het doel is om meer uit een team of organisatie te halen en samen te zoeken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Ga naar de website

Fijn Coaching en Healing

Helga Gardenier biedt coaching, healing en miskraam verwerking. Het is doel om je terug te laten keren bij jezelf zonder de negatieve effecten van ballast uit het verleden, angst voor de toekomst of het vastklampen aan oude gewoontes.

Ga naar de website

Jongerencoaching in Hendrik-Ido-Ambacht

Topcoach

Oscar Groenewout begeleidt en ondersteunt jongeren bij het behalen van dat wat ze graag willen bereiken. Oscar heeft een down-to-earth aanpak, goede bekendheid met de belevingswereld van de jeugd en een klik met jongeren.

Ga naar de website

Kindertherapie en kindercoaching in Hendrik-Ido-Ambacht

Talintje Kindercoaching

Linda Stopa-Jansen heeft als doel om het kind (en de ouder/verzorger) vaardigheden aan te leren die leiden naar een blijvend gevoel van zekerheid en zelfwaardering. De kracht van Linda is om naar kinderen te luisteren en oog te hebben voor wat zij te zeggen hebben. Kinderen zijn namelijk al vanaf jonge leeftijd in staat om aan te geven wat hen beweegt, wat er in hun omgaat en wat zij nodig hebben.

Ga naar de website

De Slaapschool baby- en kinderslaapcoach

Vera Straatman wil je graag laten zien dat hulp vragen bij slaapproblemen écht helpt. Ze coacht ouders hoe ze zelf op een liefdevolle en responsieve manier hun kind en gezin helpen aan meer rust en slaap.

Ga naar de website

Labeur Kindertherapie

Denise Labeur biedt hulp aan kinderen en hun omgeving (ouders/school). Ze bekijkt de mooie en sterke kanten van kinderen om hen op die manier te helpen te kunnen omgaan met datgene waar ze op dat moment last van hebben.

Ga naar de website

Groei&Bloei Kinder Coaching

Stefanie de Vries-de Graaff helpt om een kind weer zichzelf te laten zijn. Dit gebeurt door in te zetten op de eigen kracht, kwaliteiten en talenten van het kind. Stefanie biedt praktische handvatten op basis van concrete problemen of situaties waar het kind tegenaan loopt.

Ga naar de website