IT

Let op: dit is alleen voor organisaties die zich bezighouden met mentale fitheid, coaching of geestelijke gezondheidszorg. Die organisaties wil ik graag steunen en daarom kunnen zij gebruikmaken van mijn IT ervaring.

Gebruikmaken van mijn IT ervaring

Over IT kun je vinden wat je wilt maar je hebt er linksom of rechtsom mee te maken. En dus wil je daar op een verstandige manier mee omgaan. De juiste investeringen doen in de juiste diensten en producten. En software niet alleen maar zien als een 'moeten' maar ook openstaan voor de kansen die software biedt.

Niet iedereen is daarbij even onderlegd in de IT. Dat is natuurlijk niet altijd erg, en je kunt veel zaken uitbesteden. Toch is het jammer als je geld uitgeeft aan producten of diensten die weinig of geen effect hebben. Of als je gebruikmaakt van pakketten die vooral frustratie opleveren en niet op elkaar aansluiten.

Ik bied graag een helpende hand in de soms chaotische software wereld en geef inzicht in nieuwe ontwikkelingen.

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de IT (van consultancy tot productontwikkeling tot IT management tot bedrijfsvoering) kan ik je helpen om de juiste beslissingen te nemen rondom je IT. Dat kan van heel diep technisch tot op strategisch niveau.

Een bakje koffie kan nooit kwaad.

Laten we het hebben over IT