Moeder

Coaching voor ouders

Ik help ouders graag om met meer positieve energie bezig te zijn

Ouder zijn is vaak prachtig. Maar niet altijd makkelijk.

Je wilt een goede vader of moeder zijn, je werk goed doen en graag ook nog wat tijd voor jezelf, vrienden en familie. O ja, en je wilt natuurlijk gewoon gezelligheid in huis. Dus niet klagen maar een glimlach opzetten en doorgaan.

Dat breekt soms op. Dat merk je aan stress, irritatie of niet meer weten waar je het geduld en de energie vandaan moet halen.

Als je dit herkent, adviseer ik je om niet te denken 'dat dit er nou eenmaal bij hoort' maar om op een ontspannen manier actie te ondernemen. In de eerste plaats door jouw uitdagingen te bespreken met mensen in je omgeving: je partner, familie of vrienden. Of lees er iets over en praat met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij: zij begrijpen je en kunnen je helpen met praktische tips. Bijna alle ouders maken dit mee, dus elkaar daarin steunen is mooi.

Gratis eboek

Willem Mulder - Meer rust en energie voor ouders

Gratis eboek 'meer rust en energie voor ouders'

In dit eboek (PDF) krijg je gratis meer inzicht en praktische handvatten tegen stress. In het boek vind je een aantal oefeningen, achtergronden en natuurlijk concrete acties en tips.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en download het eboek direct!
* Af en toe een bericht, geen spam, gratis update bij nieuwe versies van het boek, je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Coaching

Mijn tweede advies is om te investeren in een coach die met jou de oorzaak van de situatie verder onderzoekt en je verder helpt richting positieve verandering. Coaching gaat dieper dan zomaar een gesprek: je leert jezelf en je situatie tijdens coaching beter begrijpen, je zoekt naar de diepere oorzaken van je problemen, en je gaat aan de slag met praktische oefeningen om de oude situatie te doorbreken en actie te ondernemen.

Uiteindelijk gaat het erom dat je concreet wordt geholpen om jouw doelen te bereiken: meer rust, meer energie en minder stress.

Ik help ook jou graag en bied een specifiek coaching pakket voor ouders. Een kennismakingsgesprek is gratis.

Ik wil kennismaken

Wat anderen zeggen

De nieuwe inzichten hebben mij verrast. Ik dacht dat het 'nu eenmaal zo was' en ik maar moest accepteren dat er meer energie uitging dan dat ik erbij kreeg. Maar nu heb ik door een paar kleine veranderingen een betere energiebalans.

Moeder van 3 kinderen

Willem helpt mij om situaties waar ik zelf niet uitkom, met andere ogen te bekijken. Hij laat zien wat ik kan doen om te veranderen. En ik merk nu al dat het helpt!

Corma

Zie ook de blog die Corma schreef over haar ervaringen als moeder en hoe coaching haar geholpen heeft.

Aan de slag

Voor de ouder coaching trajecten werk ik met een basis pakket, dat we vervolgens uit kunnen breiden met extra sessies. Het basis pakket bevat een aantal elementen die elkaar aanvullen om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

Basispakket

De doorlooptijd van het basispakket is 6 weken, inclusief

  • Kennismaking
  • Nulmeting
  • Vijf coaching sessies
  • Thuiswerk opdrachten
  • Afrondend contact

€ 495,- (incl. BTW)

+ Extra sessie

Een extra sessie van 1 uur, inclusief thuiswerkopdrachten.

€ 95,- (incl. BTW)

Ben je er klaar voor?

Ik maak gebruik van het pakket

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Het pakket is zo ingericht dat we de belangrijkste zaken kunnen bespreken. Ook is er ruimte voor praktische oefeningen die jou helpen en waar je ook na afloop van het pakket nog profijt van hebt. Toch kan het fijn zijn om -afhankelijk van jouw situatie en wensen- nog een aantal extra gesprekken te hebben. Na de kennismaking of gedurende het traject bespreken we wat daarin prettig is.

Linksom of rechtsom houd ik er van om zo snel mogelijk (maar niet sneller!) naar concrete resultaten toe te werken.

Ik ga graag samen aan de slag!

Ben je er nog niet uit? Kennismaken is gratis.

Ik wil kennismaken

Of ga naar de pagina over algemene particulier coaching.