Moeder

Ik help ouders graag om met meer positieve energie bezig te zijn

Ouder zijn is vaak prachtig. Maar niet altijd makkelijk.

Je wilt een goede vader of moeder zijn, je werk goed doen en graag ook nog wat tijd voor jezelf, vrienden en familie. O ja, en je wilt natuurlijk gewoon gezelligheid in huis. Dus niet klagen maar een glimlach opzetten en doorgaan.

Dat breekt soms op. Dat merk je aan stress, irritatie of niet meer weten waar je het geduld en de energie vandaan moet halen.

Als je dit herkent, adviseer ik je om niet te denken 'dat dit er nou eenmaal bij hoort' maar om op een ontspannen manier actie te ondernemen. In de eerste plaats door jouw uitdagingen te bespreken met mensen in je omgeving: je partner, familie of vrienden. Of lees er iets over en praat met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij: zij begrijpen je en kunnen je helpen met praktische tips. Bijna alle ouders maken dit mee, dus elkaar daarin steunen is mooi.

Gratis eboek

Willem Mulder - Meer rust en energie voor ouders

Gratis eboek 'meer rust en energie voor ouders'

In dit korte eboek (PDF) krijg je gratis meer inzicht en praktische handvatten tegen stress. In het boek vind je een aantal oefeningen, achtergronden en natuurlijk concrete acties en tips.

PS: je hoeft geen emailadres in te vullen, je kunt het hieronder direct downloaden of online bekijken.

Download het eboek  Bekijk online

Coaching

Mijn tweede advies is om te investeren in een coach die met jou de oorzaak van de situatie verder onderzoekt en je verder helpt richting positieve verandering. Coaching gaat dieper dan zomaar een gesprek: je leert jezelf en je situatie tijdens coaching beter begrijpen, je zoekt naar de diepere oorzaken van je problemen, en je gaat aan de slag met praktische oefeningen om de oude situatie te doorbreken en actie te ondernemen. Uiteindelijk gaat het erom dat je concreet wordt geholpen om jouw doelen te bereiken: meer rust, meer energie en minder stress. Lees hieronder de mooie reactie van één van mijn klanten, een moeder van 3 kinderen.

De nieuwe inzichten hebben mij verrast. Ik dacht dat het 'nu eenmaal zo was' en ik maar moest accepteren dat er meer energie uitging dan dat ik erbij kreeg. Maar nu heb ik door een paar kleine veranderingen een betere energiebalans.

Moeder van 3 kinderen

Ik help ook jou graag en bied een specifiek coaching pakket voor ouders. Zie voor details hieronder.

Een kennismakingsgesprek van 60 minuten kost je slechts €25. In dit gesprek ontdek je direct nieuwe inzichten waar je praktisch mee aan de slag kunt. Als het bevalt kun je daarna gebruikmaken van het pakket dat je hieronder vindt.

Ik wil kennismaken voor €25

Aan de slag

Voor de ouder coaching trajecten werk ik met een basis pakket, dat we vervolgens uit kunnen breiden met extra sessies. Het basis pakket bevat een aantal elementen die elkaar aanvullen om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

Basispakket

De doorlooptijd van het basispakket is 4 weken, inclusief

  • Kennismaking (gratis bij het pakket)
  • Nulmeting
  • Drie coaching sessies van 1 uur
  • Thuiswerk opdrachten
  • Gerichte naslag en analyse
  • Afrondend contact

€ 295,- (incl. BTW)

+ Extra sessie

Een extra sessie van 1 uur, inclusief thuiswerkopdrachten en naslag.

€ 85,- (incl. BTW)

Afhankelijk van de situatie kunnen elementen aan het pakket worden toegevoegd, of bepaalde activiteiten worden ingewisseld voor alternatieven. Ook kan de doorlooptijd worden verlengd, als dat voor jou beter uitkomt. Dan liggen de coaching sessies simpelweg verder uit elkaar. Het is overigens niet fijn om de tussentijd tussen sessies te lang te laten worden, omdat de effectiviteit dan minder wordt.

Ben je er klaar voor?

Ik ga aan de slag

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, omdat dat helemaal afhangt van jouw situatie en wensen. Als jij jouw doelen al duidelijk hebt, kun je met het basispakket al ver komen. Maar rondom thema's zoals (gebrek aan) geluk en zingeving is er vaak meer te ontdekken en dus is het dan fijn om wat extra sessies te hebben. Na de eerste gesprekken hebben we het samen over de hoeveelheid van de sessies. Linksom of rechtsom houd ik er wel van zo snel mogelijk (maar niet sneller!) naar concrete resultaten toe te werken. Je kunt hier meer lezen over coaching en hoe ik mijn coaching gesprekken insteek.

Ik ga graag samen aan de slag!

Ben je er nog niet uit? Ga dan voor het kennismakingsgesprek van 60 minuten voor €25. Ik weet bijna zeker dat dat je iets oplevert. Mocht dat niet het geval zijn, dan krijg je je geld terug.

Ik wil kennismaken voor €25