Coaching

Coaching voor jou

Let op: helaas kan ik op dit moment geen nieuwe cliënten aannemen.

Positieve verandering in gang zetten

Als je positieve verandering in gang wil zetten of last hebt van onrust, lage energie of leegheid, dan wil je daar iets mee. Misschien heb je al een aantal dingen geprobeerd maar werkte dat niet. Of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen.

Als coach help ik mensen om vooruit te komen. Dit zijn mijn thema's:

 • Niet meer geleefd worden maar je eigen leven leiden
 • Van onrust naar een leven met vrede, vervulling en zingeving
 • Jezelf en anderen beter begrijpen
 • Grip op je emoties en ze inzetten zodat ze jou helpen
 • Waarden en passie boven water halen en zo richting bepalen
 • Angsten overwinnen, weerstand oplossen en doelen bereiken

Ik vind het daarbij belangrijk om naast je te staan, niet te oordelen en de kern van dingen op te zoeken. Zodat jij nieuwe inzichten krijgt en actie kunt ondernemen om je doelen te bereiken. 

Een kennismakingsgesprek is gratis.

Ik wil kennismaken

Wat is coaching?

Je kunt hier eventueel meer lezen over coaching en hoe ik mijn coaching gesprekken insteek.

Wat gaan we praktisch doen?

We werken middels onderstaande drie elementen richting meer vrede, vervulling en zingeving voor jou.

1
Geluk, rust en energie

Geluk, rust en energie

Er zijn allerlei redenen om niet altijd gelukkig te zijn. Maar als dit de overhand heeft, als je vaak onrustig bent of als je vaak weinig energie hebt, dan is er waarschijnlijk iets niet in balans.

Het doel is om met een open blik naar jezelf te kijken, beter te begrijpen waar je onrust of lage energie vandaan komt en dat weer in balans te brengen.

2
Richting vinden

Richting vinden

Ook als je best een oké leven hebt, is er soms dat knagende gevoel van zinsloosheid of dat je niet doet wat je zou moeten doen.

Dat er talenten zijn waar je niks mee doet. Dat je misschien moet wisselen van baan. Dat je meer kunt betekenen voor anderen. Dat er dromen zijn die je na moet jagen. Dat er íets moet veranderen, maar je niet weet wat.

Ik vind het mooi om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt.

3
Doelen bereiken

Doelen bereiken

Je weet wat je wilt, maar er komen (of blijven) is lastig.

Er is geen tijd, geen energie, je weet simpelweg niet waar je moet starten, of angst voor mislukking houdt je tegen. Of misschien lijk je eerst vooruit te gaan maar val je toch weer terug in oude patronen.

We gaan uitzoeken wat je tegenhoudt en zorgen dat je je doelen bereikt. Ik werk graag met grote dromen en haalbare stappen.

Wat anderen zeggen

Willem is een rustige, aandachtige toehoorder die veel vragen stelt en samenvat. Het helpt mij te doorzien wat ik eigenlijk al weet en helpt mij vervolgens ook de stappen te zetten die mij verder brengen.

Bastiaan

Willem helpt mij om situaties waar ik zelf niet uitkom, met andere ogen te bekijken. Hij laat zien wat ik kan doen om te veranderen. En ik merk nu al dat het helpt!

Corma

Zie ook de blog die Corma schreef over haar ervaringen als moeder en hoe coaching haar geholpen heeft. Als jij specifieke coaching wil rondom het ouderschap, kun je op deze pagina meer informatie vinden en ook mijn gratis 📖 eboek downloaden.

Aan de slag

Voor de particuliere coaching trajecten werk ik met een basis pakket, dat we vervolgens uit kunnen breiden met extra sessies. Het basis pakket bevat een aantal elementen die elkaar aanvullen om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

Basispakket

De doorlooptijd van het basispakket is 6 weken, inclusief

 • Kennismaking
 • Nulmeting
 • Vijf coaching sessies
 • Thuiswerk opdrachten
 • Afrondend contact

€ 495,- (incl. BTW)

+ Extra sessie

Een extra sessie van 1 uur, inclusief thuiswerkopdrachten.

€ 95,- (incl. BTW)

Ben je er klaar voor?

Ik maak gebruik van het pakket

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Het pakket is zo ingericht dat we de belangrijkste zaken kunnen bespreken. Ook is er ruimte voor praktische oefeningen die jou helpen en waar je ook na afloop van het pakket nog profijt van hebt. Toch kan het fijn zijn om -afhankelijk van jouw situatie en wensen- nog een aantal extra gesprekken te hebben. Na de kennismaking of gedurende het traject bespreken we wat daarin prettig is.

Linksom of rechtsom houd ik er van om zo snel mogelijk (maar niet sneller!) naar concrete resultaten toe te werken.

Ik ga graag samen aan de slag!

Ben je er nog niet uit? Kennismaken is gratis.

Ik wil kennismaken