Coaching

Wil je positieve verandering in gang zetten?

Als jij positieve verandering in gang wil zetten dan kan het fijn zijn dat samen te doen met een coach. Een goede coach luistert, levert nieuwe inzichten en helpt je om actie te ondernemen en doelen te bereiken. 

Willem helpt mij om situaties waar ik zelf niet uitkom, met andere ogen te bekijken. Hij laat zien wat ik kan doen om te veranderen. En ik merk nu al dat het helpt!

Particuliere klant, na 2 gesprekken

In gesprekken zie ik mezelf het liefst als een empathische, analytische vragensteller die niet oordeelt en de kern van dingen opzoekt. Je kunt hier eventueel meer lezen over coaching en hoe ik mijn coaching gesprekken insteek. Mocht dat jouw ding zijn, dan ben je van harte uitgenodigd om samen aan de slag te gaan!

Een kennismakingsgesprek van 60 minuten kost je slechts €25. In dit gesprek ontdek je direct nieuwe inzichten waar je praktisch mee aan de slag kunt. Als het bevalt kun je daarna gebruikmaken van het pakket dat je onderaan deze pagina vindt.

Ik wil kennismaken voor €25  of  Ik wil aan de slag met het pakket

Wat gaan we doen?

We werken samen aan onderstaande 3 elementen om je blijvend meer rust en positieve energie te geven. De specifieke inhoud van gesprekken en oefeningen wordt altijd op jouw situatie afgestemd.

1
Coaching

Geluk, rust en energie

Er zijn allerlei redenen om niet altijd gelukkig te zijn. Maar als dit de overhand heeft, als je vaak onrustig bent of als je vaak weinig energie hebt, dan is er waarschijnlijk iets niet in balans.

Het doel is om met een open blik naar jezelf te kijken en beter te begrijpen waarom je je voelt zoals je je voelt.

2
Coaching

Richting vinden

Ook als je best een oké leven hebt, is er soms dat knagende gevoel van zinsloosheid of dat je niet doet wat je zou moeten doen.

Dat er talenten zijn waar je niks mee doet. Dat je misschien moet wisselen van baan. Dat je meer kunt betekenen voor anderen. Dat er dromen zijn die je na moet jagen. Dat er íets moet veranderen, maar je niet weet wat.

Ik vind het mooi om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt!

3
Coaching

Doelen bereiken

Je weet wat je wilt, maar er komen (of blijven) is lastig.

Er is geen tijd, geen energie, je weet simpelweg niet waar je moet starten, of angst voor mislukking houdt je tegen. Of misschien wil je gewoon een duwtje in de rug.

Vaak zijn er oude patronen die verhinderen dat je je in de juiste richting beweegt. En is je doel wel belangrijk genoeg? Heb je ruimte gemaakt? Zijn je stappen concreet en haalbaar genoeg? Dat gaan we uitzoeken!

Andere thema's zijn uiteraard ook mogelijk. Daarbij raken heel veel thema's volgens mij op één of andere manier wel aan bovenstaande drie, maar dat zien we snel genoeg. Ik vind het mooi dat om samen te ontdekken.

PS: vind je persoonlijke gesprekken vervelend of overbodig, of staat de manier waarop het wordt gebracht je niet aan, laat het me dan zeker weten. Ik ben erg benieuwd naar je mening en zie graag nieuwe standpunten en inzichten.

Aan de slag

Voor de particuliere coaching trajecten werk ik met een basis pakket, dat we vervolgens uit kunnen breiden met extra sessies. Het basis pakket bevat een aantal elementen die elkaar aanvullen om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

Basispakket

De doorlooptijd van het basispakket is 4 weken, inclusief

  • Kennismaking (gratis bij het pakket)
  • Nulmeting
  • Drie coaching sessies van 1 uur
  • Thuiswerk opdrachten
  • Gerichte naslag en analyse
  • Afrondend contact

€ 295,- (incl. BTW)

+ Extra sessie

Een extra sessie van 1 uur, inclusief thuiswerkopdrachten en naslag.

€ 85,- (incl. BTW)

Afhankelijk van de situatie kunnen elementen aan het pakket worden toegevoegd, of bepaalde activiteiten worden ingewisseld voor alternatieven. Ook kan de doorlooptijd worden verlengd, als dat voor jou beter uitkomt. Dan liggen de coaching sessies simpelweg verder uit elkaar. Het is overigens niet fijn om de tussentijd tussen sessies te lang te laten worden, omdat de effectiviteit dan minder wordt.

Ben je er klaar voor?

Ik ga aan de slag

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is moeilijk te zeggen, omdat dat helemaal afhangt van jouw situatie en wensen. Als jij jouw doelen al duidelijk hebt, kun je met het basispakket al ver komen. Maar rondom thema's zoals (gebrek aan) geluk en zingeving is er vaak meer te ontdekken en dus is het dan fijn om wat extra sessies te hebben. Na de eerste gesprekken hebben we het samen over de hoeveelheid van de sessies. Linksom of rechtsom houd ik er wel van zo snel mogelijk (maar niet sneller!) naar concrete resultaten toe te werken. Je kunt hier meer lezen over coaching en hoe ik mijn coaching gesprekken insteek.

Ik ga graag samen aan de slag!

Ben je er nog niet uit? Ga dan voor het kennismakingsgesprek van 60 minuten voor €25. Ik weet bijna zeker dat dat je iets oplevert. Mocht dat niet het geval zijn, dan krijg je je geld terug.

Ik wil kennismaken voor €25