Zakelijk

Training en coaching

Investeren in mensen

Het is een open deur, maar de resultaten van elke organisatie komen door de mensen binnen de organisatie, en door wat zij doen of juist nalaten. En behalve persoonlijke productiviteit zijn het ook de samenwerking en communicatie die uiteindelijk leiden tot goede resultaten en tevreden klanten.

Een beter zakelijk resultaat bereik je door te zorgen dat mensen hun werk beter kunnen doen.

Motivatie is de basis van alles

Maar hoe werkt dat dan? Wat mij betreft is motivatie de basis van alle verbetering. Training en coaching zijn immers weggegooid geld als mensen niet gemotiveerd zijn om hun werk beter te doen of als ze niet snappen wat een training of coaching daaraan bijdraagt.

Daarom besteed ik bij alle training en coaching eerst aandacht aan motivatie en betrokkenheid. Want de statistieken liegen niet:

  • Gelukkige en betrokken medewerkers leiden tot +31% productiviteit, +37% verkoopsucces en +23% winst (HBR, Gallup)
  • Betrokken medewerkers melden zich 5x minder vaak ziek (Gallup)

Daarom organiseer ik dus niet zomaar een paar trainingen voor alle werknemers, maar werk ik vanuit motivatie: samen zorgen we dat mensen willen groeien, en stemmen daar vervolgens de training of coaching op af. Zo krijg je maximaal resultaat.

1

Trainingen

Een training is een geheel verzorgde dag met lessen en oefeningen op het gebied van communicatie, samenwerking en productiviteit. Trainingen kunnen voor maximaal effect worden gecombineerd met verdiepende interviews vooraf of persoonlijke coaching achteraf.

Meer informatie over trainingen →

2

Coaching

Coachingtrajecten gaan over diepgang, een persoonlijke benadering, terugkerende begeleiding en maatwerk. Dat kan op persoonlijk niveau, teamsniveau of over de hele organisatie heen. Het doel is om medewerkers blijvend meer energie, motivatie en productiviteit te geven. Coaching wordt zelfstandig aangeboden, maar werkt ook zeer effectief als verdiepende opvolging na een training.

Meer informatie over coaching →

Integrale aanpak

Ik geloof in een integrale aanpak.

Dat betekent allereerst dat alle training en coaching gedaan wordt binnen de kaders van de doelstellingen van de organisatie, zodat alles wat we doen ook echt bijdraagt aan een wezenlijk resultaat.

Ten tweede worden trainingen en coaching met elkaar gecombineerd. Dat betekent dat er rondom trainingen ook gericht persoonlijk contact plaatsvindt met werknemers. Op die manier wordt er bij een training niet alleen maar kennis opgedaan, maar wordt er ook actief ondersteund om deze kennis in concrete situaties toe te passen en de gezamenlijke resultaten te verbeteren.

Contact opnemen

Als je meer wil weten, neem gerust contact met me op via onderstaand formulier.