Duingras
Inspiratie

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Ik kwam bovenstaande quote laatst tegen. Volgens m'n vrouw een hele bekende, maar ik zag hem voor het eerst. Toch wel heel herkenbaar als het gaat om coaching.

Soms wordt er namelijk gedacht dat coaching alleen bedoeld is voor mensen die 'ziek' zijn of serieuze problemen hebben. Een beetje het idee: om hulp vragen doe je pas als het écht écht nodig is. Dus als iemand naar een coach gaat dan is er iets goed mis. Dat zelfredzame is natuurlijk heel Nederlands en soms heel nuttig. Maar in dit geval ook best jammer.

Want bij coaching maakt het niet uit of je 'echte' problemen hebt en of je van jezelf vindt dat je het echt niet meer redt. Het enige wat telt is of jij -op wat voor gebied dan ook- positieve verandering in jouw leven wil bereiken. Zodat je bijvoorbeeld niet constant op je tenen hoeft te lopen (ook al vind je misschien 'dat dat er bij hoort') en je meer ontspannen in het leven kunt staan. Dat is niet alleen zinvol voor jou, maar dat werkt ook door op je partner, kinderen en andere mensen om je heen.

Wil je dus positieve verandering? Bijvoorbeeld doelen bereiken? Beter begrijpen waarom mensen op een bepaalde manier op jou reageren? Of zomaar eens kijken of je wat kunt doen tegen de stress die je geregeld hebt?

Dan is coaching iets voor jou.

Als je meer wilt weten over wat coaching is, en hoe zich dat bijvoorbeeld verhoudt tot counseling en psychotherapie, dan kun je daar hier meer over lezen.

Mocht je willen kennismaken, dan bied ik een eerste gesprek van 60 minuten voor slechts €25. Klik op de knop hieronder, vul je gegevens in en we maken een afspraak.

Ik wil kennismaken voor €25

Mocht je meer willen weten over wat ik aanbied, dan kun je daarover meer lezen via onderstaande pagina's.

Wil je nog meer inspiratie? Abonneer je dan op instagram of gebruik de navigatie hieronder om direct naar de vorige of volgende inspiratie post te gaan. Of klik op 'Inspiratie overzicht' om een overzicht te zien van alle inspiratie posts.